Aprèn Serveis Ambientals renova l'acreditació de la la Carta Europea de Turisme Sostenible

Aprèn Serveis Ambientals és una de les deu primeres empreses de l'àmbit del Parc Natural del Montseny, acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible. Dins el 19è Fòrum Permanent es va renovar la certificació per 2 anys més.

Des d'Aprèn Serveis Ambientals, amb el nostre compromís amb la sostenibilitat i l'ecoturisme, fa temps que estem treballant amb el Parc Natural del Montseny dins la Carta Europea de Turisme sostenible. Ens vam adherir a la CETS fa dos anys, juntament amb 9 empreses més del Parc Natural del Montseny, les primeres del parc d'acreditar-se. Després de dos anys, seguim dedicant esforços a buscar una millora constant en el nostre treball per un turisme conscient i respectuós amb el medi ambient, un compromís que ens ha serivit per renovar l'acreditació.

També volem felicitar als companys i companyes de ADEMC, l’Hostal Bell-lloc, Educa Viladrau, el Romaní de Breda, la Fonda Montseny, Apartaments cal Ferrer, La Morera, Can Cuch i el Bellver-l'Agustí per haver renovat també la seva acreditació.
Comparteix aquesta noticia:

Sigues el primer en escriure un Comentari...